Jääkiekko ja pankki ne yhteen soppii

Säästöpankki Optia isännöi tulevana lauantaina 7.10. kello 17 alkaen Raksilan jäähallissa Oulun Kärppien kotiottelua, jossa vastaan tulee JYP Jyväskylästä.
– Jääkiekolla ja pankkitoiminnalla on yllättävän paljon yhteistä, Säästöpankki Optian Oulun konttorin- johtaja Erja Bergman arvioi.

– Kärppien ja meidän väliseen kumppanuuteen liittyy joukkueen taloudellisen tukemisen ohella paljon muutakin yhteistyötä, muun muassa erilaisissa tapahtumissa, Erja Bergman kertoo.
Yhteistyö on hyvin luontevaa, sillä Kärpät sekä Optia ovat molemmat vahvasti kiinni paikallisessa elämänmenossa.
– Kärpät on kaikkien oululaisten ja laajemminkin pohjoissuomalaisten oma joukkue, joka tekee tavattoman paljon arvokasta työtä lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen ja perheiden hyvinvoinnin eteen. Samalla tavalla me Optiassa haluamme panostaa paikalliseen hyvinvointiin ja olla osa ihmisten elämää, niin arkea kuin juhlaankin.

Valmentajia ja kanssapelaajia

Erja Bergman sanoo, että onnistunut taloudenhallinta on jääkiekon tavoin joukkuepeliä, jossa menestys tehdään yhdessä.
– Me olemme taloudellisina neuvonantajina asiakkaidemme valmentajia, opastajia ja kanssapelaajia. Huippuosaajat eli Säästöpankkiirimme ovat mukana elämän pienissä ja suurissa käänteissä.
Optian Oman Talouden Tuokio -palvelun suosiokin perustuu juuri siihen ajatukseen, että asiakkaan hyvinvointia ja elämänlaatua parannetaan kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti unelmia ja haaveita toteuttaen.
– Jokaisen asiakkaan kohdalla tarpeet ja toiveet ovat yksilöllisiä. Siksi etsimme yhdessä kullekin parhaat tavat parantaa omaa elämää.

Tutut tunteet

Säästöpankkimaailmassa kiekko menee maaliin silloin, kun asiakas saa aitoa hyötyä palvelusta.
– Me olemme onnistuneet joukkueena, kun asiakas voi hyvin, hänen taloutensa on kunnossa ja haaveet toteutuvat yksi toisensa perään.
Erja Bergman sanoo ymmärtävänsä hyvin, miltä jääkiekkovalmentajasta tuntuu, kun suojatin siivet kantavat ja pelaajaura lähtee lentoon.
– Ihan samalta tuntuu meistä asiakkaidemme kanssa, kun heidän taloutensa turvataan ja yksilön tai perheen hyvinvointi lisääntyy. Näistä tilanteista syntyvä äärettömän hyvä mieli on tämän työn arvokkainta antia.

Lisätietoa:
Asiakastyytyväisyystutkimuksemme 2017 mukaan asiakkaillemme merkitsee eniten edelleen henkilökohtainen palvelu
Tutustu lisää Säästöpankin Oman Talouden Tuokioon.

Varaa aika tyytyväisten asiakkaiden pankkiin

Kirjoittanut | 2017-10-03T16:51:08+00:00 3.10.2017|Yleinen|0 Kommenttia

Jätä kommentti